Introductiedag

Maak Kennis met de opleidingen

Kennismaking

Introductiedag InnerMovement

Je bent van harte welkom op één van onze introductiedagen, om kennis te maken met de opleidingen, de docenten en de studenten van InnerMovement. Of je nu de basisopleiding als een op zichzelfstaande opleiding in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap wilt volgen, of als onderdeel van de 500-urige yoga docentenopleiding, tijdens deze introductiemiddag zal je een goede indruk krijgen van wat je kunt verwachten en wat het je zal opleveren.

Tijdens de introductiedag geven we een korte yogales en meditatie, om je een indruk te geven hoe wij de yogafilosofie in beweging brengen. De hoofddocenten zullen zichzelf voorstellen en iets vertellen over de ‘Why, how, what’ van Innermovement en haar opleidingen. Er zal uitgebreid de tijd en ruimte zijn om in te gaan op je vragen, zodat je een goed beeld kan vormen van wat je kunt verwachten en wat de opleiding(en) jou kunnen brengen. We hebben ook oud deelnemers van de opleiding uitgenodigd om hun ervaringen met jullie te delen. Of je nu een opleiding gaat volgen of niet, het zal een leerzame en waardevolle middag worden.

Mocht je na de introductiedag enthousiast zijn, of wil je graag in een 1-op-1 gesprek met één van de hoofddocenten persoonlijke vragen kunnen stellen, dan plannen we een toelatingsgesprek in. Dat klinkt formeel, maar is vooral bedoeld om elkaar wat beter te leren kennen en gezamenlijk te verkennen of de opleiding bij jou past. 

We zien je graag op een van de zondagen!

Overzicht Introductiedag

Intro dag opleiding

Nog geen nieuwe data bekend.

Tijd en locatie

15.00 – 17.30

Yogaschool Yogaya, Westerkade 23, Utrecht

Kosten

Gratis

Inspiratie

Blog: De beweging naar binnen

Wil je meer weten over de 2-jarige opleiding Basic InnerMovement?

Wil je meer weten over de yoga docentenopleiding bij InnerMovement?

Wil je meer weten over de modules van Advanced InnerMovement?

Keer de aandacht naar binnen en kom thuis bij jezelf

Ervaringen van anderen

“Ik heb mezelf weer teruggevonden, door te ervaren dat ik nooit echt weg was”

“Door de opleiding voel ik me meer ontspannen, authentieker en zelfverzekerder.”

“Ik heb een heel fijn gevoel over gehouden aan eerste sessie met Jitske. Het voelt al meteen een stuk minder spannend om in mijn gedachten te zijn en dat is echt heel erg fijn.”

“Dank voor de waardevolle sessie weer gisteren. Jullie begeleiden het echt heel goed, met rust en zorgvuldigheid. Plus we krijgen echt een gevoel van gelijkwaardigheid en onpartijdigheid.”

“Chris en Jitske hebben met zo ontzettend veel liefde, toewijding en verdieping deze opleiding gegeven, daar heb ik echt niets dan enorme bewondering voor.”

“Door de opleding heb ik mijn innerlijke beweging leren vertalen naar woorden. Hierdoor kan ik anderen meenemen en deelgenoot kan maken. Dit is zowel in mijn persoonlijke leven als wanneer ik yogales geef heel waardevol.”