Over Chris

“Leef met je voeten in de aarde en je hoofd in de wolken”

Wie ben ik?

Mijn naam is Chris. Vanaf mijn 14e levensjaar heb ik me verdiept in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Gedreven door de verwondering over het mens-zijn en het leven, begon mijn zoektocht naar mezelf en de essentie van het leven.

Inmiddels ben ik niet langer aan het zoeken, maar het verlangen naar de essentie in alles en iedereen die ik ontmoet, is gebleven. Ik ervaar pure vreugde en eenheid, wanneer mijn essentie die van een ander mag ontmoeten. Ik geloof er bovendien in dat wij mensen in staat zijn onszelf te helen in een authentieke verbinding met elkaar.

Het verlangen naar verbinding en het komen tot de essentie, heeft me in mijn leven en carriere de moed gegeven om keuzes te maken vanuit mijn hart, of anders gezegd, vanuit mijn kern. Dit leidde tot het grootste geschenk in mijn leven; mijn grote liefde en levenspartner, Jitske. Het leidde ook tot belangrijke keuzes in mijn carriere, waardoor ik nu volledig mag doen wat ik het liefste breng. En dat is mensen begeleiden in het herstellen van de verbinding met zichzelf om vervolgens ze op weg te helpen dit concreet in de wereld te zetten. 

 

Achtergrond

Ik ben mijn carrière begonnen als engineer en adviseur in de energiesector. Ondanks mijn passie voor duurzame energie, miste er iets. Ik maakte een carrière switch naar een organisatie adviesbureau, waar ik cultuurverandering en leiderschapsprojecten ontwikkelde en uitvoerde. Eigenlijk werkte ik nog steeds met energie, maar nu met de energie tussen mensen in plaats van met de techniek. Ik heb mezelf 10 jaar met veel plezier ontwikkeld als trainer en coach, maar het leven vroeg mij nogmaals om mijzelf opnieuw uit te vinden.

Mijn droom om een retraitecentrum te beginnen werd realiteit met de overname van Venwoude. Hierin heb ik mij als ondernemer en leider kunnen ontwikkelen. Ik heb kunnen ervaren hoe advies geven over leidinggeven en ondernemen, iets ander vraagt dan het zelf te doen. Deze ervaring heeft mij veel geleerd over bewust ondernemerschap en dienend leiderschap. Het leerde mij ook dat de verhouding tussen het managen van een bedrijf en het begeleiden van mensen niet langer klopte voor mij. Ik realiseerde me dat ik in de kern een teacher, adviseur en coach ben. En uit dit besef is InnerMovement geboren, waar alles waar ik voor sta en heb te brengen, op zijn plek lijkt te vallen. 

 

InnerTeachings

Opleidingen en trainingen

InnerGuidance

Coaching en relatietherapie

InnerLeadership

Persoonlijk leiderschap als ondernemer